От х:

Днес в x:

"Пей с мен" показва три милиона лева на паркинга и пет на живо

"Пей с мен" стартира утре, 10 март, в 20 часа по Нова телевизия. През първата седмица на своето излъчване - в пет последователни епизода от понеделник до петък - музикалното шоу ще проследи как по време на кастинг дванадесет певци със звездна кариера избират бъдещите си дуетни партньори сред съвършено непознати, но талантливи хора.

С кого ще пеят едни от най-големите имена на българската музикална сцена през следващите три месеца, с кого ще делят своите моменти на триумф и тъга и с кого ще се борят за половин милион лева, зрителите на Нова телевизия ще разберат в петък (14 март) по време на последния за първата седмица епизод.

Дотогава, във вторник, сряда и четвъртък, те ще видят най-интересните моменти от финалния кастинг за "Пей с мен". А утре вечер, още в първия си епизод, по думите на Слави Трифонов, музикалното шоу ще покаже кои са 12-те големи звезди и как изглеждат "три милиона лева на паркинга и половин милион лева на живо".

В пет епизода от понеделник до петък музикалното шоу ще покаже както най-колоритните моменти на финалния кастинг, така и най-интересните и талантливи участници в него (158 на брой), сред които 12-те звезди ще трябва да "разпознаят" перфектния сценичен партньор.

Епизод #1. Утре вечер "Пей с мен" ще разкрие кои са 12-те звезди. Свръхлуксозни автомобили на обща стойност над три милиона лева ще докарат всяка една от тях на мястото за кастинг. От продуцентския екип на "Седем-осми" издават, че сред автомобилите има Ролс Ройс - "автомобилът на милионерите", поразително Ламборгини с топ-скорост от 300 километра в час, масленозелено Бентли (автомобилът на британското кралско семейство) с бяла кожена тапицерия, няколко кабриолета.

С какъв автомобил ще свърже своята артисична индивидуалност всяка от звездите, предстои да видим утре вечер. Специални визитки ще представят големите имена на "Пей с мен". От визитките ще стане ясно кои са историческите моменти в тяхната кариера, какви са мотивите им за участие в най-новото музикално шоу и какво очакват от кандидатите за звездна слава, срещите с които предстои да видим през седмицата.

В края на епизода водещите на "Пей с мен" Камен Воденичаров и Светослав Витков ще представят и първите участници във финалния кастинг, селектирани от общия брой желаещи да участват в шоуто - 15 573. Отново в епизод първи на "Пей с мен" зрителите ще видят и как изглеждат половин милион лева на живо. Демонстрацията ще бъде направена от водещите на шоуто, които за целта и в рамките на няколко минути ще слязат под земята.

Звездите. Те са дванадесет. Изключително популярни през последните тридесет години. С изключителна кариера в България и извън нейните граници. Взети заедно, звездите на "Пей с мен" са печелили по няколко пъти всички големи конкурси за музика у нас - "Мелодия на годината", "Наградите на ММ", "Наградите на БГ радио", "Златния Орфей".

Седем от тях са дами, петима - мъже. Не всички са родени в България. Най-младата звезда е на 28 години, но започва своята музикална кариера на 11. Взети заедно, 12-те изпълнители имат над 50 издадени албума. Хитовете им се слушат на няколко континента, а повечето от тях са изнасяли там и концерти на живо (Индия, Китай, САЩ).

Почти всички звезди в "Пей с мен" свирят на повече от един музикален инструмент. Една от звездите по професия е машинописка, друга започва своята кариера, замествайки певица, която не дошла на участие, трета има квалификация по обработка на цветни метали, друга е завършила интериорна архитектура.

Днес имената им се свързват с най-големите български гласове. Някои са печелили конкурси в чужбина, всички са изнасяли концерти пред публика от десетки хиляди, работили са с култови музиканти като Бой Джордж, Джордж Майкъл и Майкъл Болтън. Повечето звезди в "Пей с мен" имат поне по едно дете, а някои от тях са семейни. Пет звезди са родом от София.

Партньорите. Те също ще бъдат дванадесет. Зрителите ще видят как звездите избират своите партньори в последния епизод от първата седмица на "Пей с мен", идния петък. Веднага след това партньорите ще бъдат настанени в шикозния софийски хотел "Метрополитън", където всички заедно ще прекарат следващите три месеца.

В "Пей с мен" елиминации няма да има. И 12-те дуета ще продължат участието си до самия финал. Ако сред партньорите на 12-те звезди има деца, те ще отседнат в "Метрополитън" с един свой родител. Освен с комфортни стаи, в хотела партньорите ще разполагат и с всички останали удобства - ресторант, денонощен румсървис, зала за фитнес, но няма да имат връзка с външния свят, освен с представители на продуцентския екип и корепетитори.

"Пей с мен" след първата седмица. През първата седмица "Пей с мен" ще се излъчва всеки ден. Целта на шоуто в този период е да излъчи своите 12 дуета, "събирайки" чрез кастинг 12-те звезди с техните бъдещи партньори.

След първата седмица шоуто ще продължи три пъти седмично - в понеделник, сряда и петък. В понеделник от зала "Фестивална" ще се излъчват концертите на шоуто. Тогава ще започва и гласуването на зрителите за дует-победител на седмицата.

По време на живо предаване в сряда зрителското гласуване ще спира, ще бъде обявяван дуетът-победител и ще бъдат давани така наречените "музикални теми" за следващия концерт.

В сряда 12-те дуета ще правят разбор на концерта от понеделник с помощта на водещите Камен Воденичаров и Светослав Витков, както и с помощта на публиката, в която винаги ще има специални гости. В петък "Пей с мен" ще провежда своето седмично ток-шоу, по време на което зрителите ще се запознават отблизо с всеки един от дуетите.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини